iannanort

Alla inlägg den 20 februari 2012

Av Josefine Molin - 20 februari 2012 16:00

Tjoho,


Lyckades pallra mig iväg till Friskis, fanns inget pass mitt på dan så det fick bli gymmet. 20 min på löpbandet 20 min på crosstrainern och lite gym,. Eftersom jag inte har tränat på ca 2 månader, ville försöka lägga på mig några kilos innan jag börjar träna igen, så kommer jag ha sådan sjuklig träningsvärk imorgon.


Pratade nyss med Micha, det har gått galant för honom uppe i Stockholm! Ikväll ska han äta middag med min familj :( Jag vill också ju !!!


Men här det blir en promenad med Maja sen en fika hos Tessan! Grymt skönt att ha bilen hemma iaf. Ikväll ska jag göra den goda feta/pesto laxen! Mums :)


Puss






Av Josefine Molin - 20 februari 2012 10:16

Godmorgon,


Känns som kl är tre på eftermiddagen, vi gick iofs upp 5 imorse och åkte till Landvetter. Kunde somna om nån timma när jag kom hem. Så nu har jag pluggat lite, har tänkt att börja skriva på ena uppgiften också ett "personligt brev" bra uppgift va :) Skitbra att få feedback på hur man på bästa sätt skriver ett sådant.


Har redan varit ute med Maja en sväng men vi ska ta en runda runt sjön i det fina vädret! Sen ska jag nog till gymmet en sväng, får de om det blir pass eller lite löpning på bandet.


Kram


 

Längtar till varmare dagar



Ovido - Quiz & Flashcards