iannanort

Alla inlägg den 6 mars 2012

Av Josefine Molin - 6 mars 2012 14:26

Hej på er finisar


Det var ett bra tag sedan nu! Men ibland behöver vi alla pauser! Det har varit väldigt mycket i skolan och är fortfarande. Har inte jobbar så mycket senaste veckorna men dem har heller inte behövt någon hjälp på Nelly, så det behöver jag inte ha dåligt samvete för.


Förra veckan var min kära mamma på besök här :) Vi shoppade, käkade lunch och bara umgicks under 2 härliga dagar. I lördags så åkte vi hem mot Stockholm eftersom Micha skulle hämta sin firmabil där. Så det blev en snabbvisit hemma i Sthlm på 2 dagar. Nu är vi hemma i Borås igen och det är skööönt! Idag har vi arbetat med en Redovisningsuppgift som ska vara klar snart, förutom det har vi 3 andra inlämningar + 2 st tentor :/ Så som sagt det är mycket just nu.


Jag ska sätta mig och börja förbereda mitt tal som jag ska hålla imorgon, bra att börja i tid va ;) Nej men jag ska berätta om Kina så det är ju något som jag kan! Men det kan vara bra att ha lite stödord och sådant!


Hoppas ni tycker det är roligt att läsa igen. Jag ska lägga in massa bilder från systemkameran på Maja! Kanske hinner jag fixa det ikväll :)


Kraaaam


 

Ovido - Quiz & Flashcards