iannanort

Alla inlägg under maj 2012

Av Josefine Molin - 17 maj 2012 10:35

Godmorgon,


Har just varit ute på en regnig promenix, är lite trött på detta väder. Det regnar ju jämt :( Vi hittade en liten fågelunge, men efter lite övervägande vad man ska göra med den, lät vi den vara. Eller ska man inte det?


Idag är det stora loppisdagen, så vi ska faktiskt dit och kika om vi hittar något roligt. Sedan ska jag försöka plugga för fulla muggar. Hade tänkt att fixa på balkongen, men hur kul är det i det här vädret?


Här är lite bilder från gårdagen:


         

Hojta till om ni vill ha receptet på fisken :)

Av Josefine Molin - 15 maj 2012 13:24

Hej alla nära och kära (även inte nära och icke kära)!


Sov sjukt dåligt, kan bero på att M är borta men även att något annat kanske? Somnade typ vid halv två(jag brukar snarka vid elva redan), så väverilektionen blev riktigt tröttsam idag.Tror även Maja har lite magtjorv eftersom hon inte gjorde nr 2 på morgonpromenaden imorse eller den vid lunch nu.. Då blir man faktiskt lite ledsen i ögat och promenaden känns ibland meningslös (även fast jag vet att den såklart inte är det)!


Har ätit lite och ska plugga sedan blir det ut med Maja igen. Pratade nyss med mormor och fick ett superduper gott fiskrecept, får se vad Micha tycker om det! Han kommer hem igen ikväll <3


Här är lite bilder från igår och idag: njut!


     

Gjorde om min bukett från M till 3 små istället!


 

Jag fick gosa med min trötta vovve imorse


   

Lite bilder från skolan


Av Josefine Molin - 14 maj 2012 11:15

Hej och hoppas ni haft en härlig helg,


Vår har gått fort och varit rolig! Kanske inte har pluggat så mycket som jag borde, men men.


Fredagen var lugn och skön, åt tacos och tittade på film och gick och la oss rätt så tidigt.

Lördagen var vi iväg och tittade på lite hus runt om i stan och skulle ha gått på Loppisar, men vi hittade inga och den som skulle vara nere på torget sög.

Sedan blev det middag hemma och därefter hockey hemma hos Adam. Avslutade kvällen på Viskan med härligt folk och trubadurkväll som blv väldigt lyckad!! Rätt så skönt att vara hemma vid halv ett dock!

Söndagen började med en långpromenad bort till Sjöbo eftersom vi blivit bjudna på frukost hem till Daggen, slutade nog med att vi blev 10 pers som trängde ihop oss i hans etta, mycket trevligt och gott!


Sen började uppladdningen inför matchen med kubb i parken, AIK mot Borås..gissa vilka som vann?


Tyvärr gick det inte lika bra i den riktiga matchen, plus att det var sviiiiin kallt på läktaren.


Nyss var jag och skrev papper med Manpower. Så nästa vecka är det upplärning på MQs lager i Viared. Bra betalt och man får möjlighet att jobba mycket!


Nu ska jag äta lunch, gå ut med Maja, och å iväg i regnet till plugget. Har litteratursemiarium :/ Suck!


Kram


             


Av Josefine Molin - 11 maj 2012 16:15

Gud vad härligt med helg!


Dagen har varit ganska så bra måste jag säga. Började med microlabb, brännprov och mikroscopiering skulle göras! Inte jätteroligt men det är ju bra att veta hur värmetåliga vissa sorters material är och hur dem ser ut.


   


En snabbvisit hemma, lunch och rastning av Maja, sedan intervju på Manpower. Det gick faktiskt jättebra och förhoppningsvis har jag nu jobb i sommar. Vi skulle ses igen på måndag och gå igenom papper.


Nu ska vi iväg och handla dagens middag, som nog blir tacos. Därefter lugn kväll framför hockeyn.


 


Fina blommor från M!

Av Josefine Molin - 10 maj 2012 20:24



Gokväll mitt herrskap,



Har varit en lång och jobbig dag. Började med en promenad till skolan med Micha och Maja, så här ser vår fina by ut:


       


Sedan blev det raskt hem i regnet och ut med Maja för att sedan hänga på bibblan i ett par timmar för att försöka få klart vårat arbete i textil medicin. Blä. Suck.


Nu har vi ätit gott och tagit en kvällspromme. Ska titta på Let´s Dance och en film sen inta sängen!!


Imorgon blir det skola och intervju på Manpower.


   


Pusss och gonatt <3

Av Josefine Molin - 9 maj 2012 11:28

Tjohej,


Jag är på språng, blev en blöt promenad imorse! Det ska tydligen regna här nu i några dagar. Perfekt pluggväder.


Har en intervju med Manpower på fredag :) Hoppas på sommarjobb!! Nu ska jag ut med Maja sedan hoppa in i bilen och åka en sväng till Tessan, vi ska gå igenom lite frågor och eventuellt vårat arbete.


Sen ikväll blir det zumba med Evve!


Hejsvejs


   

Av Josefine Molin - 8 maj 2012 17:22

Hej,


Idag har inte varit någon bra dag, allt har bara gått blä. Fick reda på att jag inte har något sommarjobb, känns ju sådär nu i mitten av Maj liksom. Så nu har jag nog skickat iväg 10 ansökningar. Gick och försökte fixa mitt hår, eftersom mongot senast färgade hela min botten guldig (nu blev det dock bättre).


Men det finns ju värre saker (jag vet) men ibland känns det bara bajs och då måste det få vara så ett tag.


Jag ska iaf stressa ner och hoppas på att det blir något jobb någon annanstans! Jag tror ju på ödet! Allt händer av en anledning. + att vi får besök ikväll av Lykke, Linus och Josefine som ska kolla på Aik-Dif hos oss! Så nu ska smilbanden få jobba resten av kvällen.


Ciao, obs har ni något jobb så hojta gärna till!



Jag blev så sur på alla bilder jag försökte ta för att visa håret, så det blev en töntpussbild! Njut 

Av Josefine Molin - 7 maj 2012 15:19

God måndag på er,


Hoppas veckan börjat bra! Jag hade föreläsning imorse, men ena läraren vad sjuk så det blev en halv föreläsning :/ lite irriterande. Men sedan gick jag och Maja och Micha på en promenad genom stan och käkade lunch. Micha tog ledigt idag efter en jobbhelg med väldigt lite sömn! Det är han värd! Han ligger och snarkar här på soffan nu också!


Herregud vad fint dem gjort på alla uteserveringar i stan! Bara längtar till lite varmare väder!  Ska fota och visa er.


Jag har just rensat lite i garderoben och bäddat rent alla sängar. I helgen får vi förhoppningsvis besök av bland annat min lillebror och hans flickvän och några vänner till oss som kommer ner för att se AIK-Elfsborg.


Nu ska jag ner i tvättstugan igen för andra dagen i rad och tvätta! Hatar att ha tvätt, så det blir många svängar i stugan!

Vi besiktigade även Audin idag, och den gick igenom galant :) Wiii!


JUSTE! Kan inte ni som läser bloggen ta er tid att bara skriva en hälsning! Så jag får lite humm om vilka ni är! Vore jättekul, om ni har tid !!


Puss vi hörs !


 

Bild på mitt lunch sällskap


Ovido - Quiz & Flashcards