iannanort

Alla inlägg den 6 maj 2012

Av Josefine Molin - 6 maj 2012 21:08

Hej och godkväll,


Micha kom hem sent igår, så vi tittade på en film och la oss tidigt. Men Linus ringde vid tre i lite smått panik och frågade om vi var vakna! Vi blev självklart vakna på en sekund och när dem berättade att dem skulle åka in till bb med Josefine var det självklart för oss att ta Lykke. Så klockan tre kommer en nyvaken liten tjej hem till oss.


Men det gick så bra så, hon låg och tittade lite sedan somnade hon bums. Jag sov dock lite sämre med Maja mellan benen och Micha och Lykke på varsin sida. Så jag hoppade in i gästrummet. Kl 8 gick jag in i sovrummet och möttes av denna söta syn!


 


Sedan blev det frukos och en sväng till lekplatsen, Linus kom och hämtade henne vid elva tiden och vi gick hem och sov en sväng.



Jag lyckades ta en löprunda här på eftermiddagen, så skönt när man gjort det idag blev det 5km :) Vi har även sprungit upp och ner i tvättstugan. Kvällen avslutades med en god middag och ett glas rött!



Föresten har vi fått info att Josefine mår bättre(lykkes mamma) ! Så skönt att höra! Ingen bebis ännu, den får stanna kvar några månader till och den mår också bra :) 


KRAM


 



Ovido - Quiz & Flashcards