iannanort

Alla inlägg den 25 januari 2012

Av Josefine Molin - 25 januari 2012 14:33

Hej,


Micha åkte just iväg på sina möten, så nu är frågan hur jag ska göra..Jag har iallafall tagit på mig träningskläderna, men antingen en långis med Maja eller ett pass på friskis? Jag vill gärna gå på passet men då måste jag gå dit och gå hem eftersom Micha har bilen och jag kan inte cykla i snön :/


Eller så kör jag ett pass imorgon efter skolan? :)Lutar nog åt promenaden..


Måste även iväg och handla inför middagen, idag har jag tänkt att göra Delitzie eller pastastubbar som vissa kallar det!


Nu blir det ut i snön och försöka piggna till!

Av Josefine Molin - 25 januari 2012 10:23

Ursch vilken tråkig månad gällande räkningar.. Jag fick ju mitt bidrag för redan 2 veckor sedan..så det är tyvärr inte så mycket pengar kvar, och nu kommer ju räkningarna och böcker ska betalat. SOM TUR ÄR, har jag hittat böckerna begagnade och fått dem för halva priset! Och har en underbar klassis som hade lust att hämta dem i GBG och släpa med dem till skolan imorgon! Tack kära du! Jag fick iaf böckerna till halva priset, hoppas bara det inte är så mycket kladd i dem.


Straxt ska vi ta en sväng till skogen med Maja, eftersom jag är ledig idag och Micha jobbar eftermiddag/kväll så har vi tid att umgås på dagen. Blir lite kaffe och dem sista kakorna till skogen :)


Saknar er där hemma <3


     

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards